DIREKTKONTAKT

 Direktkontakt handlar om en del av Dynamisktränings System. Om en person,   med  eller utan orsak börjar känna ont och besvär y sina muskler /led, för det mesta handlar om knut i musklerna på grund av fel lägget inför el jobb eller specifika/monotonarbetet eller rörelse. Med lite akupressur beröring, med en allmän stund av avspänning, stor porcent värken släpper av. 15 - 20 minuter räcker för att må bättre.

PERSONTRÄNARE - PT

Vi har börjat med det här sättet att arbeta med personer som behöver en närmare tillsyn än den vanliga som man får i kollektivt träningsform.  Den bästa skulle utan tvekan att personen kan delta i  arbete med PT och med gruppträning. Grupp träningen ger mycket i samverkan och kontakt med andra medlemmar.

PT arbete, ska baserat sig i individuella förutsättningar från deltagandet. Därifrån skapar man en  träningsplan med betoning av Fysiska & Mentala rutiner från den lätta till mindre lättare övningar och nivå, beroende den personens allmänna kondition.

Vi ska jobba efter att förbättra den fysiska och mentala konditionen.  Motarbeta depressionen, Hitta balans och koordination, träna bort smärta och oro, försöka minska konsumtion av mediciner, sluta röka, dricka konsumera osund mat, osv. Hitta rörlighet, smidighet och styrka.

Att jobba många år med äldre personer, med personer med lindriga förhinder och kroniska smärta har gett oss ett spårled  att följa med med intensitet, mjukhet, konstant och envishet att lyckas.